Goed nieuws Anderlecht, Vertonghen en Leoni in selectie

Goed nieuws voor Anderlecht, Vertonghen en Leoni in selectie paars-wit

11 november 2023 om 17:33

De selectie van RSC Anderlecht is bekendgemaakt voor de kraker tegen KAA Gent. Dit leverde goed nieuws op voor Anderlecht, zowel aanvoerder Jan Vertonghen als publiekslieveling Théo Leoni zijn onderdeel van de selectie.

Vertonghen moest met een enkelblessure naar de kant na de match tegen Cercle Brugge. De verdediger vreesde zelf voor een botbreuk. Een scan bracht goed nieuws, maar het leek er toch op dat Vertonghen een aantal weken rust nodig had, niets blijkt minder waar. Morgen wordt ook duidelijk of Vertonghen aan spelen toe gaat komen.

De terugkeer van Vertonghen is niet alleen goed nieuws voor Anderlecht, maar ook voor De Rode Duivels. De recordinternational lijkt ook inzetbaar voor de aankomende interlands tegen Servië (oefeninterland) en Azerbeidzjan. 

In de vorige selectie van Anderlecht ontbrak Leoni. De middenvelder van Anderlecht kampte met een lichte blessure en maakt nu opnieuw onderdeel van de selectie die het opneemt tegen Gent in de veertiende speelronde van de Jupiler Pro League. Paars-wit gaat op bezoek bij De Buffalo’s in de KAA Gent Arena.