T1 Croci-Torti voor Club Brugge – Lugano

T1 Croci-Torti voor Club Brugge – Lugano: “Hun vertrouwen is misschien niet groot”

8 november 2023 om 23:32
Laatste update: 9 november 2023 om 09:40

Mattia Croci-Torti, de hoofdtrainer van FC Lugano, blikt vooruit op de confrontatie met Club Brugge in de Conference League. Croci-Torti en Lugano verkeren niet in hun beste vorm, maar zien ook dat Blauw-Zwart niet in een al te beste vorm steekt. Eerder won Club Brugge in Zwitserland met 1-3.

Croci-Torti blikt terug op de eerdere ontmoeting met Club Brugge in de Conference League. “In de heenwedstrijd konden we tot twee minuten voor het einde een punt pakken. We weten dat het moeilijk is om hier te komen spelen, maar we willen Club in de problemen brengen met onze wapens”, citeert Het Nieuwsblad Croci-Torti.

Croci-Torti weet dat Club Brugge niet in de beste vorm steekt. “We willen competitief zijn in Brugge. Brugge heeft het erg moeilijk in de competitie. Het is een ploeg die gemaakt is om te winnen, dus hun vertrouwen is gezien de situatie misschien niet groot”, deelt Croci-Torti.

Croci-Torti sluit af door Mohamed Amoura, de spits van Union SG als voorbeeld te nemen. Amoura kwam in de zomerse mercato over van Lugano. Zondag scoorde een oud-speler van Lugano twee doelpunten tegen hen en wij hopen hetzelfde te kunnen doen”, besluit Croci-Torti.