Laporta komt met opvallende onthulling over Frenkie en barst in tranen uit

Laporta komt met opvallende onthulling over De Jong en barst in tranen uit

21 oktober 2023 om 15:45

FC Barcelona-voorzitter Joan Laporta heeft op de ledenvergadering niet alleen het boekjaar 2022-2023 besproken. Ook heeft hij zich nogmaals uitgesproken over de Negreira-zaak, en kwam hij met een opmerkelijk nieuwtje over Frenkie de Jong.

"We konden Frenkie de Jong verkopen voor honderd miljoen euro. Dat hebben we geweigerd, omdat we ons team niet zwakker wilden maken", zo stelt Laporta, die vervolgens ingaat op de Negreira-zaak, waarin de voorzitter eerder deze week werd aangeklaagd in verband met mogelijke corruptie. Ze zullen niks vinden, want er is niks te vinden. De rechter zegt dat we het geld hebben gebruikt om scheidsrechters te betalen en wedstrijden te kopen. Ze kunnen het alleen niet bewijzen."

Vervolgens haalt Laporta uit naar Real Madrid. "Ik heb slecht nieuws voor ze. We zullen de beste periode van de historie van Barca herhalen. Fans van Real houden er niet van dat mensen praten over hun politieke en sociale macht. Zij zijn de initiatiefnemers van deze samenzwering tegen ons", aldus Laporta, die vervolgens in tranen uitbarstte.