Hazard over zijn voetbalpensioen

Hazard: "Nooit voor Belgische club gespeeld, was mooi einde geweest"

18 oktober 2023 om 21:02
Laatste update: 18 oktober 2023 om 23:10

Eden Hazard spreekt voor het eerst publiekelijk over zijn keuze om te stoppen met het professionele voetbal. Hazard vertelt dat hij nog geen spijt heeft van zijn beslissing om te stoppen als profvoetballer, ook gaat Hazard dieper in op de geruchten dat hij zijn carrière zou afsluiten op de Belgische velden.

Hazard vertelt dat hij nog geen spijt heeft van zijn beslissing. “Ik ga het profvoetbal uiteraard missen, want dat deed ik mijn hele leven lang, maar ik ben gelukkig met wat naar voetbal kijken op televisie. En ik heb ook kinderen die zelf spelen” citeert Sporza Hazard.

Hazard vertelt of hij het wel of niet zag zitten om zijn carrière af te sluiten in de Jupiler Pro League. "Ik wilde niet zomaar wat blijven voetballen voor het geld en dus lag een terugkeer naar het Belgische voetbal ook nooit op tafel”, aldus Hazard.

Hazard deelt verder dat er veel geruchten rond zijn toekomst waren, maar dat deze nooit concreet zijn geweest. “Ook niet met Union, het was wel cool om mijn naam te zien opduiken bij verschillende clubs in België. Ik heb nooit voor een Belgische club gevoetbald, het zou wel een mooi verhaal geweest zijn om mijn carrière daar te beëindigen”, besluit Hazard.