Nog één keer genieten van Hazard op TV: ex-Rode Duivel trekt voetbalschoenen aan

17 oktober 2023 om 20:40

Eden Hazard trekt woensdag misschien wel voor de laatste keer ooit zijn voetbalschoenen aan. De voormalige Rode Duivel speelt namelijk mee in een benefietwedstrijd én die wedstrijd zal ook worden uitgezonden.

Hazard kondigde recent zijn afscheid aan van het profvoetbal en leek dan ook nooit meer als voetballer op televisie te zien zijn. Woensdag komt hij echter, en misschien wel voor de laatste keer ooit, nog eens in actie in 'Le Variétés Club de France'. Om 20u00 speelt Hazard samen met onder meer Daniël Van Buyten en Laurent Blanc in de ploeg van de Franse bondscoach Didier Deschamps.

Die wedstrijd zal ook worden uitgezonden op ElevenDAZN. "We brengen terecht eresaluut aan een begenadigd voetballer en een bijzondere persoonlijkheid", zegt Jan Mosselmans, Director Programming&Operations van het bedrijf.

"Eden beroerde evenzeer met zijn flitsende dribbels als met zijn guitige glimlach. Zijn afscheid zat eraan te komen. Maar als hij dan toch nog eens de shoes aantrekt, dan willen alle voetbalestheten erbij zijn. Wij ook. Geniet ervan", besluit hij.