Antwerp treft Porto voor volle Bosuil

Antwerp gaat voor volle Bosuil op zoek naar eerste punt(en) in Champions League

18 oktober 2023 om 14:20

Met nul op zes op het rekest heeft Royal Antwerp FC dringend nood aan punten in de Champions League. De volgende opdracht is een thuisduel met FC Porto. Dat belooft een pittige opgave te worden, al zullen Toby Alderweireld en co wel geruggesteund worden door een volle Bosuil.

Wat een dreun liep Antwerp op de vorige speeldag op tegen Shakhtar Donetsk. Halverwege leek The Great Old haar eerste overwinning ooit op het kampioenenbal te mogen vieren. De ruststand van 2-0 veranderde in de laatste 45 minuten echter nog in een nachtmerrie: 2-3. Daarmee deed Antwerp een bijzonder slechte plaats in de strijd om Europese overwintering. 

Als dat nog steeds het doel is, lijkt puntengewin tegen Porto haast een must. De Bosuil is alvast helemaal uitverkocht voor die derde ontmoeting, die volgende woensdag (25/10) plaatsvindt. De meeste plekjes waren al ingenomen door de mensen die een mini-abonnement hadden aangekocht. Nu gingen ook de losse tickets vlotjes over de digitale toonbank. In enkele minuten tijd waren alle plaatsen de deur uit.