Fofana over wedstrijd Antwerpen tegen KAA Gent

Fofana (KAA Gent): "We waren niet naar Antwerpen gekomen voor een punt"

28 september 2023 om 10:40
Laatste update: 28 september 2023 om 11:45

Malick Fofana kan terugblikken op een goede wedstrijd tegen Royal Antwerp FC. Zijn coach zette hem net als tegen KAS Eupen opnieuw in de basis bij KAA Gent. Na afloop reageerde Fofana op het gelijkspel.

"De beste man op het veld", klonk het na de wedstrijd bij Hein Vanhaezebrouck. Fofana blijft echter bescheiden. "Ik probeer altijd het team te helpen. Hoe meer ik speel, hoe meer ik leer", zegt de 18-jarige winger op de officiële kanalen van KAA Gent.

"De coach ziet dat ik veel vertrouwen in mezelf heb. Ook defensief wil hij dat ik mijn taken doe en dat heb ik gedaan. Ik kan het echter niet alleen doen, het was ook een stevige prestatie – mentaal en qua spirit -  van het team om de netten schoon te houden", zegt Fofana.

De Belgische jeugdinternational gaf wel aan dat ze naar Antwerpen gekomen waren om de 3 punten te pakken. "We waren niet gekomen voor een punt, maar toch kunnen we hiermee tevreden zijn", klinkt het bij Fofana. "De wedstrijd werd tactisch goed voorbereid: gedisciplineerd en compact spelen, dat is gewoon nodig op Antwerp", besluit Fofana.