Antony reageert op beschuldigingen: "Haar niet aangeraakt"

Antony reageert op beschuldigingen: "Ik heb haar niet aangeraakt"

9 september 2023 om 11:45

Antony ontkent alle aantijgingen van gewelddadig gedrag. De Braziliaan van Manchester United bestrijdt dat hij zijn ex-vriendin Gabriela Cavallin en twee andere vrouwen heeft mishandeld.

In gesprek met Fofocalizando doet Antony zijn kant van het verhaal. De buitenspeler staat vooral uitgebreid stil bij zijn relatie met Cavallin, een bekende influencer en dj in Brazilië. Hij beweert dat Cavallin WhatsApp-gesprekken heeft gemanipuleerd om hem in een kwaad daglicht te stellen. 

De Braziliaanse dj vertelde onder meer dat Antony had gedreigd haar te vermoorden door haar met hoge snelheid uit de auto te gooien. "Dat heb ik op geen enkel moment gezegd", reageert de rechtsbuiten. "Zij werd boos in de auto. Ze begon te vloeken. Ze duwde me, maar niet hard. Op dat moment hield ik haar niet eens vast, of zoiets. Ik heb haar nooit geduwd, ik heb nooit gedreigd haar uit de auto te gooien. Er zijn veel dingen die zij zegt die niet waar zijn."

Ook het rapport dat UOL naar buiten bracht klopt volgens Antony dus niet. "Er zijn dingen van haar kant die zijn veranderd in de afdrukken, ze heeft er ook van mij verwijderd. Ze heeft de berichten gemanipuleerd en daar heb ik bewijs van." De aanvaller bevestigt wel de echtheid van het bericht waarin hij haar dood wenst. "Maar dat moet je in de context zien, het was meer een belediging, zoals zij mij ook beledigde."

Cavallin deelde verder een foto waarop ze een hoofdwond heeft. Volgens haar door een kopstoot van Antony. "Ik heb haar op geen enkel moment aangeraakt", beweert de United-speler, die ook andere aantijgingen weerlegt in het interview. Bang dat zijn contract in Manchester wordt verscheurd is hij niet. "Dat spookt niet eens door mijn hoofd." Onderzoeken in Brazilië en Engeland lopen nog.