Sancho haalt opvallend hard uit naar Ten Hag: 'Volledig onwaar, sta ik niet toe'

Sancho haalt uit naar coach Man United: 'Dat is volledig onwaar'

4 september 2023 om 11:02

Volgens Jadon Sancho heeft Manchester United-coach Erik ten Hag 'iets volledig onwaars' verkondigd, nadat Manchester United verloor van Arsenal. De Nederlandse manager vertelde dat hij Sancho door zijn trainingsarbeid niet had opgenomen in zijn selectie, maar de Engelse aanvaller gelooft daar niets van.

In blessuretijd liep United zondag tegen een pijnlijke 3-1 nederlaag aan. Na afloop kreeg Ten Hag de vraag waarom Sancho niet bij de selectie zat. "Door zijn prestaties op training hebben we hem niet bij de selectie gehaald. Bij Manchester United moet je elke dag het benodigde niveau halen", zei de Nederlander onder meer. Op social media laat Sancho echter een ander geluid horen met een opvallend bericht.

'Alsjeblieft, geloof niet alles wat je leest', begint de international zijn relaas. 'Ik sta mensen niet toe om dingen te zeggen die volledig onwaar zijn. Ik heb mezelf erg goed laten zien op de training deze week. Ik geloof dat er andere zaken meespelen in deze kwestie, waar ik verder niet op in ga. Ik ben nu al lange tijd de zondebok en dat is niet eerlijk.'

'Alles wat ik wil is voetballen met een lach op mijn gezicht en mijn bijdrage leveren aan het team', vervolgt Sancho. 'Ik heb respect voor alle beslissingen die de coaches nemen, ik speel met fantastische spelers en ik ben daar dankbaar voor. Elke week is een uitdaging. Ik zal doorgaan met vechten voor deze club, no matter what!'

Het is zeker niet de eerste keer dat Ten Hag Sancho (tijdelijk) uit zijn selectie heeft gezet. Wat voor gevolgen het opvallende bericht van de aanvaller zal hebben, moet nog gaan blijken.