Lukaku onthaald als held bij AS Roma, maar verliest als invaller bij debuut

1 september 2023 om 22:42

Romelu Lukaku heeft zijn eerste minuten als speler van AS Roma achter de rug. Veel plezier beleefde de Rode Duivel niet aan zijn debuut als Romein. AS Roma verloor immers thuis met 1-2 van AC Milan.

Voor de match stond alles in het teken van de ontvangt van Lukaku. De Rode Duivel werd ingehaald als een ware verlosser. Na zijn transfer van Chelsea naar AS Roma, begon de huurling tegen Milan wel op de bank. Bij Milan was er dan weer geen plaats in de selectie voor Divock Origi, die lijkt nog altijd op weg naar Nottingham Forest FC.

Milan kwam in Rome al binnen de tien minuten spelen op voorsprong. Olivier Giroud wist een strafschop om te zetten. Meteen na de rust verdubbelde Rafael Leão de score. Op het uur kreeg de thuisploeg toch nog een beetje hoop. Tomori pakte immers rood. Tegen tien man mocht Lukaku op twintig minuten van het einde invallen.

AS Roma zou uiteindelijk pas in de 92e minuut de 1-2 op het bord krijgen. Spinazzola tekende voor de aansluitingstreffer. Verder dan die goal kwam Roma niet, waardoor Lukaku dus bij zijn debuut voor de Romeinen verloor.