Geraerts prijst Union

Geraerts prijst zijn ploeg Union: “Hebben hun ego allemaal opzijgezet”

2 mei 2023 om 19:20

Karel Geraerts, de hoofdtrainer van Union SG, vertelt over de aankomende strijd in de Champons’ Play-Offs. Geraerts en zijn ploeg worden door meerdere kenners bestempeld als de grootste kanshebber voor de titel. Geraerts vertelt over de kwaliteiten van zijn team.

Volgens Geraerts gaat het een erg spannende strijd worden in de Champions’ Play-Offs. De hoofdtrainer vertelt over de doorslaggevende kwaliteiten van zijn ploeg Union. "Met onze winnaarsmentaliteit en onze spelersgroep. De spelers hebben elkaar het hele seizoen door gesteund, op goede en op minder goede momenten", vertelt Geraerts aan Sporza.

Geraerts prijst de mentaliteit van zijn selectie bij Union. Volgens Geraerts heeft iedere speler van Union het eigenbelang aan de kant geschoven voor wat het team samen wil bereiken. "Zij zijn altijd heel loyaal gebleven tegenover elkaar, hebben hun ego allemaal opzijgezet en aan het teambelang gedacht. Dat moet onze sterkte worden", deelt Geraerts.

Geraerts verwacht een zeer spannende Champions’ Play-Offs, vooral tussen KRC Genk, Royal Antwerp FC en Union. "Ik verwacht dat het een strijd zal worden tot de laatste speeldag tussen Genk, Antwerp en ons", deelt Geraerts.

Union en Antwerp spelen woensdag hun eerste Champions’ Play-Offs wedstrijd. Union ontmoet dan de Croky Cup-winnaar. Beide ploegen moeten de achtervolging inzetten nadat Genk thuis met 3-1 te sterk was voor Club Brugge.