Union-coach Geraerts wil voor de titel gaan

Ambitieuze Union-coach Geraerts helder: "Wij willen kampioen worden"

2 mei 2023 om 15:40
Laatste update: 2 mei 2023 om 15:41

Karel Geraerts steekt de ambitie om kampioen te worden niet onder stoelen of banken. De trainer speelt aankomende woensdag met Union SG tegen bekerwinnaar Royal Antwerp FC. Geraerts vertelde over de ambities met Union.

"Wij willen kampioen worden", vertelde de Union-trainer zonder twijfel aan Het Laatste Nieuws. "Kan je niet volgen, loop je verloren", beseft de trainer zich goed over dat er alle 6 de matchen een optimale prestatie moet worden neergezet om de leiding te houden.

"De mindset, de vibe en de energie die er bij ons hangt, is anders dan vorig jaar", zei Geraerts verder over het verschil met het vorige seizoen, nu het team van Union meer ervaring heeft.

Ook vertelde de trainer kort over Royal Antwerp FC. "Ik denk niet dat ze in een bekerroes zullen verkeren", aldus Geraerts die denkt dat zijn ploeg aankomende woensdag een sterk Antwerp treft.

Union SG staat momenteel met 3 punten achter op KRC Genk in het Play-Offs 1-klassement. Union SG heeft echter nog een wedstrijd meer te spelen dan de huidige koploper.