Kolonel Mops onthult identiteit: Coucke trok kostuum aan voor The Masked Singer

Even niet met gedachten in Anderlecht: Coucke blijkt Kolonel Mops in Masked Singer

11 februari 2023 om 10:32

RSC Anderlecht gaat door bijzonder zwaar weer, maar Marc Coucke heeft de voorbije weken een geschikte uitlaatplek gevonden. De geldschieter nam zowaar deel aan het programma The Masked Singer op VTM. Daar werd zijn identiteit vrijdagavond ontrafeld.

Het concept van het razend populaire tv-programma is inmiddels genoegzaam bekend: enkele Bekende Vlamingen vermommen zich in een opmerkelijk pak en zingen liedjes. Aan het publiek om te raden wie er onder het kostuum schuil gaat. In het geval van Kolonel Mops, een hond in militair uniform, bleek dat niemand minder dan Coucke te zijn.

@vtm_go Geen Mop(s): onze Kolonel is uitgeblaft 😭🐶 #vtmthemaskedsinger #themaskedsingerbelgie #themaskedsinger2023 #vtm #kolonelmops ♬ original sound - VTM GO

Daar was zelfs de jury verbaasd over. Zij hadden eerder Ben Weyts verwacht. Voor Coucke is het uiteraard niet zijn eerste optreden op televisie. De laatste jaren was hij wel wat meer naar de schaduw verdwenen, omdat zijn focus op Anderlecht lag. Ook daar speelt hij intussen eerder tweede viool. In totaal investeerde Coucke de voorbije jaren minstens 50 miljoen euro in de Belgische recordkampioen.