Riemer over titelrace in JPL: “Dat het vooral over Club Brugge gaat houdt mij niet bezig”

Riemer over titelrace in JPL: “Dat het vooral over Club Brugge gaat houdt mij niet bezig”

28 april - 22:10
62

Brian Riemer, de hoofdtrainer van RSC Anderlecht speelde met paars-wit met 1-1 gelijk op bezoek bij Cercle Brugge. Door het gelijkspel hijgen Club Brugge en Union SG in de nek van de koploper. Riemer gaat dieper in op de inhaalrace van Club Brugge in de Jupiler Pro League.

Riemer vertelt over de Champions’ Play-Offs en de inhaalrace van Club Brugge richting RSC Anderlecht. “Dit systeem is ervoor gemaakt om het tot het eind zo spannend mogelijk te houden en daar heeft Club Brugge uitstekend van geprofiteerd. Het ligt allemaal zo dicht bij elkaar”, citeert Het Laatste Nieuws Riemer.

De hoofdtrainer van Anderlecht geeft aan dat hij zich niet op Club Brugge wil richten. “Dat het op dit moment vooral over Club Brugge gaat, houdt mij niet bezig. Club is ‘none of my business’. We zullen klaar zijn om hen te bekampen”, geeft Riemer aan.

Riemer sluit af door zijn complimenten te geven aan Club Brugge, de oefenmeester van Anderlecht geeft aan dat beide clubs het in eigen hand hebben. “Ze doen het goed en als zij hun momentum behouden en nog vier keer winnen, dan zijn ze kampioen. Dat is de realiteit, maar dat is óók onze realiteit”, besluit Riemer.