Mac Allister na doelpunt Union – Antwerp: “Vader zal misschien geweend hebben”

Mac Allister na doelpunt Union – Antwerp: “Vader zal misschien geweend hebben”

28 april - 21:39
1

Kevin Mac Allister, de centrale verdediger van Union SG, kon zijn geluk niet op na de 4-1 zege van Union tegen Royal Antwerp FC. Mac Allister maakte zijn eerste treffer voor Union en zette Union daarmee op voorsprong. Mac Allister vertelt dat zijn familie aanwezig was in het Joseph Marienstadion.

Mac Allister vertelt wat het doelpunt voor hem betekende tijdens Union – Antwerp. “Het was een schitterend gevoel om hier te scoren voor dit publiek. Het is mijn eerste goal hier voor Union, en ik ben zo blij dat mijn familie, mijn vriendin en mijn vader hier waren”, citeert Het Nieuwsblad Mac Allister.

Mac Allister geeft aan dat er een grote kans is dat zijn vader erg geëmotioneerd was na zijn doelpunt tijdens Union – Antwerp. “Hij zal misschien wat geweend hebben. Als de fans en familie achter mij staan, is dat het allerbelangrijkste”, vertelt Mac Allister.

Het was voor Mac Allister zijn eerste doelpunt namens Union. “In Argentinië scoorde ik nochtans vrij veel, ik denk een stuk of 14-15 keer in totaal. Ik probeer altijd graag mijn steentje bij te dragen in aanvallend opzicht, dus ik ben blij dat ik heb kunnen scoren”, besluit de verdediger.