Union wint nu ook thuis van Antwerp en hijgt in de nek van Anderlecht en Club Brugge

28 april - 20:26
74

Union doet nog volop mee voor de landstitel. De Brusselaars wonnen nu ook het tweede voorproefje van de bekerfinale tegen Royal Antwerp FC. Union versloeg The Great Old met 4-1.

Sadiki gaf in het begin van de match een cadeautje aan Antwerp. Janssen nam het met twee handen aan, 0-1 voor de bezoekers. Union rechtte meteen de rug. De thuisploeg verdiende de gelijkmaker, maar moest daar toch een tijdje op wachten.

In twee minuten was het wel naast en over Antwerp. Eerst pakte Nilsson uit met een knappe lob in minuut 37. Mac Allister bracht Union nog voor de rust op voorsprong.

In de tweede helft kon Antwerp geen vuist meer maken. Union bleef baas en Puertas nam in de 54e minuut alle twijfel weg. Ook het slotakkoord was voor Puertas, die heerlijk scoorde in de extra tijd.

We krijgen een titelstrijd met drie ploegen. Anderlecht is de leider met 42 punten. Ook Club Brugge heeft dat aantal punten verzameld. Union volgt op plaats drie met 41 punten.