PSV informeert clubs over transfersom Rode Duivel: '35 miljoen niet genoeg'

PSV informeert clubs over transfersom Rode Duivel: '35 miljoen niet genoeg'

28 april - 12:59
1

Johan Bakayoko is niet meer te koop voor een bedrag van minder dan 35 miljoen euro. Dat laat PSV-directeur Marcel Brands weten in Goedemorgen Eredivisie van ESPN. Het is echter nog maar de vraag of de Rode Duivel een stap gaat maken.

"Ligt eraan of hij een stap gaat maken. Is ook de vraag welke club komt er? We hebben het net over hele grote clubs gehad, als er dan zo’n club komt, zeg je dan nee?" Tafelgenoot Mario Been komt dan met een suggestie. "Mohamed Salah gaat weg, Liverpool misschien?” Brands knikt instemmend. “Ja, wat zeg je dan als speler?" Bakayoko heeft nog een contract bij PSV tot de zomer van 2026.

Hans Kraay oppert dan de bieding die Brentford afgelopen zomer deed op Bakayoko. Brands geeft daarbij wel heel duidelijk aan dat de Belg voor dit bedrag niet meer te koop is. "Voor 35 miljoen euro gaan we dat niet meer doen." In een eerder stadium toonde Brentford al interesse in Bakayoko. Ook Paris Saint-Germain zou eerder geïnformeerd hebben naar de rappe aanvaller.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.