Man van de Gentse week De Sart wil ook focus op anderen: “Zorgden voor een nieuw elan”

Man van de Gentse week De Sart wil ook focus op anderen: “Zorgden voor een nieuw elan”

28 april - 10:00

KAA Gent won zaterdag met 3-2 van KVC Westerlo. Julien De Sart maakte het winnende doelpunt in de week waarin hij bij de Buffalo's zijn contract verlengde. De Sart is blij met zijn langere verbintenis, doelpunt en zege, maar vergeet ook niet zijn ploegmaats in de bloemen te zetten.

De Sart begon tegen Westerlo op de bank, maar tekende in de 64e minuut wel voor het winnende doelpunt. "Vanzelfsprekend praat iedereen nu over mij en dat doelpunt, maar ook de twee andere invallers - Noah Fadiga en Pieter Gerkens – hebben voor een nieuw elan gezorgd in de wedstrijd. Wat meer dynamiek", reageerde De Sart op de website van KAA Gent.

Na de 3-2 van De Sart liet Gent het volgens de middenvelder na om nog vaker te scoren. "We zijn blij dat we zo het spelniveau wat konden opprikken. Nadien moesten we eigenlijk nog de 4-2 en de 5-2 maken om het voor onszelf gemakkelijker te maken. Maar goed, de winst blijft het belangrijkste."

In de strijd om de groepswinst van de Europe Play-Offs deed KAA Gent zaterdag een uitstekende zaak. “we moeten het volgende week in Mechelen nog afmaken”, aldus De Sart.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.