Arokodare wederom trefzeker voor Genk, teller staat inmiddels op acht doelpunten

Vandaag om 09:57

Tolu Arokodare was afgelopen zondag wederom trefzeker voor KRC Genk. De Nigeriaan was verantwoordelijk voor de 0-1 en maakte hiermee zijn achtste treffer van het seizoen.

Arokodare scoorde in de tweede helft van de wedstrijd. Lang duurde dit niet, want al binnen een minuut na de aftrap lag de bal al achter Genk-doelman Davy Roef. Arokodare wist het doel te treffen dankzij een schitterende voorzet van Christopher Baah.

Uiteindelijk wist Genk de wedstrijd met 0-2 te winnen van KAA Gent. Dankzij deze zege blijft de ploeg van Thorsten Fink nog altijd de nummer één van de Jupiler Pro League. Dit met een voorsprong van vijf punten op Royal Antwerp FC.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.