MOTM Onana meteen publiekslieveling bij Aston Villa na zeer sterk debuut: "Fantastische eerste weken"

18 augustus om 12:40
Laatste update: 18 augustus om 12:47

Rode Duivel Amadou Onana ruilde enkele weken geleden Everton FC in voor Aston Villa. Hij mocht zaterdag op bezoek bij West Ham meteen debuteren in de basis en stelde allesbehalve teleur. Na de 1-2 overwinning werd hij uitgeroepen tot 'Man of the Match' en vierde dat vervolgens met de Villa-fans. 

Onana scoorde al na vier minuten de 0-1 op aangeven van Youri Tielemans. Verder speelde hij zowel in balbezit als verdedigend een érg sterke wedstrijd. Na afloop werd hij dan ook uitgeroepen tot beste man op het veld. 

De boomlange middenvelder voelt zich naar eigen zeggen al helemaal thuis bij de Engelse traditieclub. "Een grote familieclub. Elke speler heeft me op de best mogelijke manier ontvangen in de kleedkamer", zegt Onana voor de camera van OptusSport. "Ze helpen me met elk detail. Ik kan iedereen aanspreken, de spelers, de staff. Dat maakt het makkelijker. Het waren fantastische eerste weken."

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Amadou Onana (@its_onana)

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.