Hilarisch, goede sfeer Union met lolbroek Sadiki, Machida: "Ik spreek Frankrijk"

27 februari om 16:32
Laatste update: 27 februari om 16:35

De sfeer zit er goed in bij Union SG, de koploper van de Jupiler Pro League. Noah Sadiki toont zich als een ware content creator voor Union en uit zich lovend over zijn ploegmaat Casper Terho. Daarnaast toont Koki Machida zijn vooruitgang in de Franse taal. Het levert een grote lach op bij de spelers van Union.

Casper Terho begint het gesprek met. ‘Grote speler, Noah Sadiki. De voormalige middenvelder van RSC Anderlecht wil zijn verhaal gaan beginnen, totdat hij onderbroken wordt of hij zijn GPS mee wilt nemen. “Stop met praten tegen mij, ik ben content aan het maken voor Union. Met de toekomst van Finland: Casper Terho”, aldus Sadiki.

De volgende in beeld is verdediger Machida. De Japanner toont direct zijn Frans door te melden dat het goed weer is. “Beau temps!” Sadiki staat hem als volgt bij. “Hij leert Frans, hij zei: “lekker weer.” Vanaf nu wordt Machida Jean-Pierre Dujarin genoemd”, grapt Sadiki. Waarop Machida reageert: “Je parle France” (Ik spreek Frankrijk), het leverde een hoop gelach bij de selectie van Union.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.