Confrontatie tussen RWDM-spelers en supporters leidt tot verrassende beelden

21 januari om 14:41
Laatste update: 21 januari om 14:43

RWDM neemt het zondagavond op tegen KAS Eupen in de Jupiler Pro League. Het geduld van de supporters uit Molenbeek zou na de bekeruitschakeling tegen KV Oostende echter helemaal op zijn, zo blijkt. Het kwam tot een confrontatie met de spelers van RWDM en ze wouden koste wat kost een boodschap overbrengen aan hen. Een tafereel dat leidde tot verrassende beelden.

Allereerst dwongen de supporters om de poort te openen, om vervolgens een truitje van RWDM voor de spelers neer te legge. De vertegenwoordiger van de supporters haalde er vervolgens teenslippers en een halsketting bij. "Is het misschien Club Med hier?", vroeg de man zich sarcastisch af.

De supporters zouden zich storen aan de mentaliteit van de spelers bij RWDM. "Serieus nu, jullie hebben jullie uitstapje in Spanje gehad, lekker in de zon. En nu jullie zijn teruggekeerd hebben jullie nog helemaal niks getoond", aldus de supporter.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.