Varane en De Gea lijken op sociale media allebei niet rouwig om ontslag Ten Hag

Vandaag om 18:40

Manchester United besliste maandag om afscheid te nemen van Erik ten Hag. Hoewel de meningen hier en daar nog wat verdeeld zijn, was het krediet van ten Hag helemaal op bij de Red Devils. Ex-spelers Raphaël Varane en David De Gea lijken alvast niet rouwig om zijn vertrek. 

Waar spelers als Bruno Fernandes en Rasmus Højlund er snel bij waren om Erik ten Hag te bedanken, lijkt het tegendeel het geval voor Raphaël Varane en David de Gea. De inmiddels gestopte Franse verdediger vond de post leuk waarin het vertrek van de Nederlander bekend werd gemaakt. Varane botste in het verleden met Ten Hag, nadat die laatste de voorkeur had gegeven aan Jonny Evans in de stadsderby tegen Manchester City.

Ook De Gea en Ten Hag gingen niet op de beste manier uit elkaar. De Spaanse doelman kreeg vorig jaar geen nieuw contract. Hij lijkt met één emoji ook te reageren op het ontslag van de voormalig Ajax-trainer.

Beluister de nieuwste aflevering van Tijd voor Voetbal met onder meer de overwinning van Club Brugge tegen RSC Anderlecht, de sterke prestaties van Chery bij Royal Antwerp FC en de (potentiële) winnaar van de Gouden Bal. Dat en nog veel meer!

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.