Vandenbempt over enige manco bij Club Brugge: “Onnodig op spel gezet”

Vandenbempt over enige manco bij Club Brugge: “Al drie keer …”

Vandaag om 16:14

Peter Vandenbempt blikte voor Sporza terug op de partij tussen RSC Anderlecht en Club Brugge. De analist merkte een sterk Club Brugge op dat nog niet eens op topniveau was. 

“Club speelde een prima wedstrijd”, aldus Vandenbempt, “met een sterke druk en controle over het middenveld, waar Jashari een opvallende rol vervulde.” Ook de verdediging kreeg het nodige lof. Volgens de analist was de achterlinie een hele wedstrijd scherp en konden ze ook de nodige aanvallende impulsen leveren. 

Tzolis en Skov Olsen droegen eveneens bij aan de aanvalskracht, al bracht Skov Olsen volgens Vandenbempt minder dan zijn teamgenoot op de andere flank. Een opvallend hoogtepunt voor Club was de prestatie van Romeo Vermant. Vandenbempt omschreef hem als een veelbelovende spits die opviel door zijn inzet en doorzettingsvermogen.

Toch blijft één probleem hardnekkig aanwezig: het benutten van kansen. “Club heeft al drie keer in de competitie op het nippertje punten weten te redden – op Dender, in Westerlo en nu tegen Anderlecht. Dat zijn zes punten die onnodig op het spel zijn gezet”, benadrukt Vandenbempt.

Beluister de nieuwste aflevering van Tijd voor Voetbal met onder meer de overwinning van Club Brugge tegen RSC Anderlecht, de sterke prestaties van Chery bij Royal Antwerp FC en de (potentiële) winnaar van de Gouden Bal. Dat en nog veel meer!

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.