Romelu Lukaku ontvangt kritiek bij Napoli

Lukaku ontvangt kritiek bij Napoli: "Zijn goals zijn nodig om kampioen te worden"

Vandaag om 10:47

Romelu Lukaku krijgt bij Napoli de nodige kritiek van de Italiaanse media. De Rode Duivel scoorde in zijn eerste zeven wedstrijden voor Napoli in de Serie A driemaal en gaf ook drie assists. 

Ondanks het feit dat Lukaku al driemaal trefzeker was, moeten we voor zijn laatste doelpunt uit open spel terug naar 15 september. Toen scoorde de Rode Duivel tegen Cagliari. Erna volgde enkel nog een doelpunt vanuit een strafschop tegen Como.

Voormalig trainer Fabio Capella heeft ook de nodige kritiek op de Rode Duivel. "Zijn goals zijn nodig om kampioen te worden, maar zijn kwaliteiten en ervaring staan buiten kijk. Met een trainer als Conte zullen doelpunten van Lukaku snel komen. Het vertrouwen van Conte brengt altijd het beste van de spelers naar buiten."

In het afgelopen weekend stond Lukaku wederom in de basis bij Napoli. Ook in deze wedstrijd speelde hij weer geen al te beste wedstrijd. Zo beoordeelde de Italiaanse krant La Gazzetta de prestaties van de Rode Duivel met een vijf.

Hoewel Lukaku nog niet het beste spel laat zien bij Napoli, staan de Napolitanen toch op de eerste plaats in de Serie A. Ze hebben inmiddels al een voorsprong van vier punten op de nummer twee, Inter.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.