Tolu Arokodare over de wedstrijd van KRC Genk tegen KAA Gent

Genk-spits had een zware wedstrijd: "Verdedigden alsof het een UFC-wedstrijd was"

Vandaag om 10:31

Tolu Arokodare was in de wedstrijd tegen KAA Gent wederom trefzeker voor KRC Genk. Maar een grote verdienste voor het doelpunt mag ook uitgaan naar Christopher Baah. De vleugelaanvaller bediende Arokodare op perfecte wijze.

"Ik wist meteen dat die bal van Bonsu geweldig was", noteerde Het Belang van Limburg uit de mond van Arokodare. "Ik wist dat dat het moment was waarop we al heel de wedstrijd aan het wachten waren." 

Arokodare had de nodige moeite met de defensie van KAA Gent. "De eerste helft miste ik nog een paar kopballen. Gent was dan ook nog eens aan het verdedigen alsof het een UFC-wedstrijd was. Maar ik wist dat die ene kans ooit wel eens zou komen."

Ook Baah is zeer te spreken over de samenwerking met Arokodare. "We kennen mekaar goed, en we trainen natuurlijk ook samen. We praten bovendien in elke wedstrijd met elkaar. Zo weten we perfect wat de een aan de ander heeft."

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.