De Condé over zijn liefde voor KRC Genk in de Jupiler Pro League

De Condé vergroeid met KRC Genk: “Heb me geëngageerd voor deze club”

Vandaag om 13:20

Dimitri de Condé, de Head of Football van KRC Genk, vertelt over zijn passie voor de koploper van de Jupiler Pro League. De Condé kwam als voetballer achttien matchen uit voor Genk, werkte er vier seizoenen als jeugdtrainer en is nu bijna tien jaar actief als Head of Football. De Condé is vergroeid met de Genkies.

De Condé geeft aan dat hij zichzelf niet snel van job ziet veranderen. "Er zijn telefoontjes geweest uit het buitenland en van Belgische clubs, maar daar ga ik niet op in. In mijn hoofd ben ik een Genkie en dat gaat niet meer veranderen", citeert Het Belang van Limburg de Condé.

De Condé geeft een voorbeeld over zijn vergroeiing met Genk. "Als ik op vakantie mensen ontmoet, betrap ik mezelf er altijd op dat ik na drie of vier zinnen vanzelf over Genk begin. Ik heb me geëngageerd voor deze club", geeft de Condé aan.

De Condé legt uit dat het zijn van een clubman hem ook helpt om spelers te overtuigen om naar Genk te komen. "Dat wil niet zeggen dat ik niet ambitieus ben, maar dan vooral binnen Genk. Het kan hier nog beter", aldus de Condé.

De Condé sluit af door aan te geven dat hij niet gelooft Genk te zullen verlaten voor een andere club. "Hoe ik hier nu zit, zie ik me nooit voor een andere club werken. Genk geeft me nog veel energie en we zijn hier iets aan het neerzetten dat nog niet af is."

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.