Muslic en Cercle kunnen lachen na fikse storm

Muslic dankt zijn spelers uit zijn hart: "Meest trotse moment van mij"

27 oktober om 23:17

Voor Miron Muslic waren het geen prettige dagen. De eigen aanhang nam hem flink onder vuur nadat Cercle Brugge besloot om het duel met Union Saint-Gilloise voorkeur te geven ten opzichte van de Europese verplaatsing naar IJsland. Groen-Zwart is in de stand wel drie punten rijker. Een emotionele Muslic neemt het op voor zijn spelers.

Na alle heisa verzoende Cercle zich weer met haar eigen supporters door met 1-3 te winnen in het Dudenpark. Ook Muslic moest er even door slikken. "Dit is het meest trotse moment van mij bij deze club, en ik zit hier ondertussen al twee jaar, hé", schuwde de Bosniër de grote woorden niet bij SporzaIn alle emotie vergat hij zelfs even dat het woord 'club' bij Cercle not done is.

Muslic is niet te beroerd om toe te geven dat er druk op de ketel zat. "Onder deze omstandigheden zo'n goede prestatie neerzetten ... Dat maakt me fier", herhaalt hij zijn gevoel. Wat hem evenzeer zal plezieren, is dat de spelers hem openlijk bij de doelpunten betrokken. Zij staan dus nog steeds achter hun coach.

Cercle kan weer naar boven kijken in het klassement. Het staat nog steeds voorlaatste, maar heeft qua puntentotaal wel aansluiting gevonden bij de middenmoot. "We zetten hier vandaag een grote stap in de juiste richting. Het was mooi om te zien hoe mijn Cercle-boys zo sterk terugkwamen", kijkt Muslic de nabije toekomst positief tegemoet.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.