Felice Mazzu wint met Sint-Truiden VV van KVC Westerlo

Mazzu opgelucht na overwinning: "Gelukkig trekken we de zege wel over de lijn"

Vandaag om 15:07

Felice Mazzu speelde afgelopen zaterdag met Sint-Truiden VV een wedstrijd tegen KVC Westerlo. Deze wedstrijd wist het team van Mazzu met 2-0 te winnen dankzij doelpunten van Adriano Bertaccini.

Mazzu was zeer tevreden over de eerste helft die STVV op de mat legde. "Onze eerste helft hebben we het plan perfect uitgevoerd. We hadden drie goals kunnen en misschien moeten maken", noteerde Sporza uit de mond van de trainer.

In de tweede helft had STVV het echter een stuk lastiger, KVC Westerlo wist meerdere kansen te creëren. "Na de pauze was het moeilijker, maar gelukkig trekken we de zege wel over de lijn. We zitten in een goeie flow en hopelijk blijven we nog wat stijgen in het klassement."

Dankzij de overwinning staat STVV momenteel op de veertiende plaats in de Jupiler Pro League. Het puntentotaal van de ploeg van Mazzu staat ook op veertien.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.