Wouter Vrancken over schaduw rond overstap van KRC Genk naar KAA Gent

Vrancken over schaduw rond overstap: “Werd getwijfeld aan mijn blauwe hart”

26 oktober om 22:31

Wouter Vrancken geeft uitleg over de schaduw die over zijn vertrek bij KRC Genk hing. De huidige hoofdtrainer van KAA Gent en Genk gingen niet op de mooiste manier uit elkaar. Vrancken vindt het jammer dat er aan zijn loyaliteit getwijfeld werd bij Genk.

Vrancken legt uit wat hij precies met schaduw bedoelt rondom zijn vertrek bij Genk. “Over bepaalde verhalen, die achteraf ontstaan zijn. Dat er getwijfeld is aan het feit dat ik wel een blauw hart had. Terwijl iedereen, die nauw bij de club betrokken was, weet dat ik samen met mijn staf tot de laatste minuut alles in de weegschaal heb gegooid voor het logo en de kleuren van KRC Genk”, citeert Het Nieuwsblad Vrancken.

Vrancken vindt het jammer dat deze schaduw is ontstaan rondom zijn vertrek van Genk naar Gent. “Maar nog eens: dat kan mijn mooie herinneringen aan mijn periode bij KRC Genk niet aan de kant duwen. Negentig procent van die periode is gewoon superfijn geweest. Ik zal die mooie momenten en vooral die mooie mensen nooit vergeten”, besluit de hoofdtrainer van Gent die zondag tegenover zijn oude werkgever staat.