Wouter Vrancken over vertrek bij KRC Genk

Vrancken koestert geen wrok naar KRC Genk: "Aan ander mooi verhaal begonnen"

Vandaag om 15:50

Wouter Vrancken speelt zondag met KAA Gent tegen zijn ex-club KRC Genk. De coach voelt geen rancune na het pijnlijke vertrek aldaar. Wel hoopt hij dat de drie punten dit weekend in Gent blijven.

Het dienstverband van Vrancken bij Genk eindigde eerder dan hij had gewenst, maar wraakgevoelens koestert de coach niet. “Nee, zo zit ik niet in mekaar. Ik heb er een streep onder getrokken. Die bladzijde is omgedraaid, we zijn beiden aan een ander mooi verhaal begonnen”, vertelt hij aan Het Nieuwsblad.

 Toch denkt Vrancken er niet graag aan terug en hij meent dat het anders had kunnen lopen. “Ik vind het alleen jammer dat er een poos een schaduw over mijn vertrek heeft gehangen, ik blijf ervan overtuigd dat dat beter had kunnen worden opgelost.” 

Vrancken gunt zijn oude ploeg dan ook het beste. “Behalve zondag natuurlijk, dan moeten de drie punten hier blijven”, steekt hij nog wel. “Ik vind het overigens jammer dat die match niet vroeger stond geprogrammeerd. Want één keer zo’n eerste match tegen mekaar achter de rug is, kan er een definitieve streep onder alle verhalen.”

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.