Hayen over clash Club Brugge tegen Anderlecht

'Voor onze supporters is de wedstrijd tegen Anderlecht de grootste van het jaar'

Vandaag om 09:59

    Aankomend weekend staat Club Brugge voor de tweede lastige opgave in dezelfde week. De ploeg van Nicky Hayen krijgt Anderlecht op bezoek in het Jan Breydelstadion. Volgens Hayen zelf is de clash tegen paars-wit voor de supporters misschien wel de mooiste van het jaar. 

    Op de vraag of de wedstrijd tegen Anderlecht de belangrijkste van het jaar is, hoefde Hayen niet lang na te denken. "Absoluut", zo reageerde de oefenmeester op de persconferentie. "Sowieso voor onze supporters. Ik denk dat dat de eerste wedstrijd is die ze op de kalender opzoeken en noteren. We weten hoe belangrijk dit is en we hebben vorig jaar twee mooie wedstrijden tegen hun gespeeld in de play-offs", voegde Hayen daaraan toe. 

    Hayen geeft daarbij aan gefrustreerd te zijn dat Club Brugge wisselvallig presteert dit seizoen. "Ik vind het een beetje vervelend en frustrerend dat we de supporters nog niet kunnen geven waar zij recht op hebben. De steun dit jaar is ook weer heel goed. Dat is hetgene wat wij als club willen teruggeven. Het wisselvallige seizoen is niet ideaal, maar laten we hopen dat een vol stadion ons vleugels geeft", zo concludeerde Hayen. 

    Beluister de nieuwste aflevering van Tijd voor Voetbal met het verlies van RSC Anderlecht tegen Beerschot, de jonkies bij Club Brugge en de derby's in de JPL!

    Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.