Thorsten Fink blikt vooruit op clash Genk tegen Gent

Fink heeft 'positieve selectieproblemen' richting Gent: 'Hebben veel kwaliteit'

Vandaag om 09:03

    Thorsten Fink heeft aangegeven helemaal klaar te zijn voor de belangrijke clash tegen Gent. De trainer van koploper KRC Genk geeft daarbij wel aan met luxeproblemen te kampen, aangezien iedereen fit is. 

    "Iedereen is fit. Ik heb positieve selectieproblemen. Sattlberger en Cuesta zijn terug topfit. We hebben veel kwaliteit en gaan iedereen nodig hebben in deze topper. Gent is een goede ploeg. We kennen hun sterktes, maar hebben hun spel goed bestudeerd", aldus Fink in de persconferentie voor de wedstrijd. 

    "Er zijn geen makkelijke wedstrijden. Het verschil is misschien wel dat zij moeten winnen, terwijl wij meer in een situatie zitten dat we willen winnen", voegde de oefenmeester van Genk daaraan toe. 

    Genk staat er uitstekend voor in de Jupiler Pro League. De koploper van België staat vijf punten voor op nummer twee Royal Antwerp FC. 

    Beluister de nieuwste aflevering van Tijd voor Voetbal met het verlies van RSC Anderlecht tegen Beerschot, de jonkies bij Club Brugge en de derby's in de JPL!

    Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.