Tolu Arokodare blikt vooruit op clash Genk tegen Gent

Arokodare klaar voor belangrijke clash tegen Gent: 'Zondag opnieuw voluit'

Vandaag om 08:16

    Tolu Arokodare heeft zin in de belangrijke clash tegen Gent. De spits van KRC Genk en huidige topscorer van de Jupiler Pro League kijkt niet alleen uit naar Gent vanwege het belang van de wedstrijd, maar ook omdat hij warme gevoelens overhoudt aan de huidige nummer drie in de JPL

    Eerder maakte Arokodare zijn debuut tegen Gent en was meteen trefzeker. "De verplaatsing naar Gent brengt goede herinneringen boven. Het was daar dat ik mijn debuut maakte voor Genk en meteen mijn eerste doelpunt scoorde", zo citeert Genk zelf de Nigeriaanse spits. 

    Gent is dit seizoen ijzersterk in eigen huis met nog geen enkele nederlaag in eigen stadion. Maar volgens Arokodare, maakt Genk zich daar geen zorgen om. "Zondag gaan we opnieuw voluit voor de drie punten, al weten we dat het een moeilijke wedstrijd zal zijn. Gent heeft een goede thuisreputatie, maar wij richten ons volledig op ons eigen spel en laten ons niet te veel afleiden door de tegenstander", aldus Arokodare. 

    Momenteel staat Genk bovenaan in de Jupiler Pro League. Blauw-Wit geniet momenteel een voorsprong van vijf punten op nummer twee Royal Antwerp FC. 

    Beluister de nieuwste aflevering van Tijd voor Voetbal met het verlies van RSC Anderlecht tegen Beerschot, de jonkies bij Club Brugge en de derby's in de JPL!

    Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.