Wedstrijdverslag; Sevilla wint door Lukebakio van Espanyol

Lokonga en Lukebakio belangrijk voor Sevilla, Faes de boot in

25 oktober om 23:42

In Spanje heeft Sevilla een zege geboekt in Catalonië met dank aan zijn Belgen. In de Premier League verloor Leicester van Nottingham Forest.

Leicester City – Nottingham Forest 1-3
Bij de thuisploeg stond Wout Faes in de basis. Na een kwartier moest de Rode Duivel met zijn ploegmaats achtervolgen. Ryan Yates opende de score. Via Jamie Vardy kwamen The Foxes niet veel later langszij. In de tweede helft kroonde Chris Wood zich met twee treffers tot man van de match. Forest staat nu op de 5e plaats met 16 punten. Leicester blijft met 9 punten hangen op de 14e plaats. 

Espanyol – Sevilla 0-2
Al in de eerste helft stond de eindstand op het bord. Niemand minder dan Dodi Lukebakio trof twee keer raak. Het eerste doelpunt van de Rode Duivel kwam er op aangeven van Albert Sambi Lokonga. Bij Sevilla stond ook Stanis Idumbo in de basis. Het voormalige jeugdproduct van Club Brugge en KAA Gent werd na de rust vervangen. Sevilla staat nu op de 9e plaats met 15 punten. 

Beluister de nieuwste aflevering van Tijd voor Voetbal met het verlies van RSC Anderlecht tegen Beerschot, de jonkies bij Club Brugge en de derby's in de JPL!

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.