Gent-middenvelder Delorge verbergt ambitie niet: "Altijd gedroomd van Real Madrid"

Vandaag om 19:21

De carrière van Mathias Delorge gaat stijl omhoog. De middenvelder brak vorig seizoen helemaal door bij STVV en zag dat beloond worden met een transfer naar KAA Gent. Dat is mogelijk niet het eindstation voor Delorge. Hijzelf is dan ook bijzonder ambitieus.

De nu twintigjarige middenvelder laat er geen twijfel over bestaan. Hij wil in de toekomst naar een betere competitie verhuizen, maar beseft ook dat dat nog niet voor meteen zal zijn. "Ik wil vooral geen stappen in mijn carrière overslaan en wil blijven groeien tot de best mogelijke versie van mezelf", klinkt het bij Transfermarkt.

Delorge heeft ook een droomclub voor ogen. "Ik hoop wel dat ik over een jaar of 5 in een top-5 competitie speel. Ik heb altijd gedroomd van Real Madrid. Maar ik denk wel dat iedere top-5 competitie zijn charmes heeft", geeft Delorge nog aan.

Dat is echter niet het enige doel van Delorge. Ook de Rode Duivels zijn zeker een ambitie van de Buffalo. "Rode Duivel zijn is iets waar ik altijd al van heb gedroomd! Ik ben dan ook hard aan het werken om daar ooit te geraken", besluit hij.

Beluister de nieuwste aflevering van Tijd voor Voetbal met het verlies van RSC Anderlecht tegen Beerschot, de jonkies bij Club Brugge en de derby's in de JPL!

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.