SK Beveren blij met komst Jannes Van Hecke

SK Beveren blij met komst Van Hecke: "Hij is fit en meteen inzetbaar"

Vandaag om 17:37

SK Beveren wist zich vrijdagmiddag te versterken met Van Hecke. De middenvelder tekende vrijdag een contract bij SK Beveren dat hem ziet als een zeer welkome versterking.

General manager Bob Peeters is blij met de nieuwe versterking: "Na het vertrek van Jay-Dee Geusens gingen we op zoek naar een mogelijke vervanger. In deze zoektocht kwamen we uit bij Jannes Van Hecke: een jonge Belg met heel wat ervaring op het hoogste niveau", vertelt hij op de officiële kanalen van SK Beveren.

Van Hecke trainde al meerdere weken mee bij SK Beveren. "De afgelopen weken trainde de polyvalente middenvelder met ons mee en maakte hij een goede indruk. Hij is bovendien fit en meteen inzetbaar."

Ondanks het feit dat de transferperiode er al voor een geruime tijd opzit. Blijft SK Beveren uitkijken naar versterkingen. "Ook voor de andere compartimenten blijven we overigens uitkijken naar kwalitatieve versterkingen."

Beluister de nieuwste aflevering van Tijd voor Voetbal met het verlies van RSC Anderlecht tegen Beerschot, de jonkies bij Club Brugge en de derby's in de JPL!

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.