Onduidelijkheid over terugkeer Kevin De Bruyne

Onduidelijkheid over terugkeer De Bruyne: "Ik kan er geen termijn op plakken"

Vandaag om 16:50

Kevin De Bruyne kampt al enige weken met een blessure. De Rode Duivel miste al een aantal wedstrijden voor Manchester City en kwam ook niet in actie voor de Rode Duivels in de afgelopen interlandperiode.

Ook tegen Southampton komt De Bruyne nog niet in actie. Pep Guardiola heeft nog geen idee wanneer de Rode Duivel weer terugkeert in de wedstrijdselectie. "Ik kan er geen termijn op plakken", aldus de trainer bij Het Laatste Nieuws.

Guardiola baalt van de afwezigheid van onder andere De Bruyne. "Natuurlijk zou ik liever altijd een volledig fitte kern hebben, maar het is wat het is. Hopelijk is hij snel terug, maar ik weet nog niet wanneer dat zal zijn. Ik zou het je graag vertellen, maar ik weet het gewoon niet."

Ondanks het gemis van de Rode Duivel, presteert Manchester City nog altijd uitstekend. In de Premier League is het terug te vinden op de tweede plaats met één punt achterstand op Liverpool.

Beluister de nieuwste aflevering van Tijd voor Voetbal met het verlies van RSC Anderlecht tegen Beerschot, de jonkies bij Club Brugge en de derby's in de JPL!

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.