Liverpool moet viertal spelers missen tegen Arsenal

Liverpool moet viertal missen in belangrijke kraker tegen Arsenal

Vandaag om 16:02

Arne Slot moet een viertal spelers missen voor de topper die hij dit weekend met Liverpool speelt tegen Arsenal. The Reds kunnen bij winst Arsenal op een forse puntenachterstand zetten in de titelstrijd.

Op zijn meest recente persconferentie vertelde Slot dat hij het waarschijnlijk nog zonder Alisson Becker, Conor Bradley, Federico Chiesa en Diogo Jota moet stellen. "Ik denk dat ze zich goed voelen, maar niet als het gaat om de wedstrijd van dit weekend. Frederico (Chiesa red.) traint misschien vandaag of morgen weer met de selectie, maar Diogo (Jota red.) zeker niet. Laten we afwachten of Conor (Bradley red.) morgen weer met ons mee kan trainen."

Vaste doelman Alisson liep begin oktober een hamstringblessure op en slot durft ook van de Braziliaan nog niet te zeggen wanneer hij terug is. "Het is moeilijk in te schatten. Je kan pas aan het einde van de herstelperiode wat zeggen, en zo ver is hij nog niet. Ik kan niet zeggen hoelang hij nog afwezig is, maar verwacht hem niet tegen Brighton in de beker en volgende week."

Liverpool speelt aanstaande zondag om 17:30 uur de uitwedstrijd tegen Arsenal. Bij winst op de Londenaren loopt Liverpool zeven punten uit op de huidige nummer drie van de Premier League. Daarna volgen achtereenvolgens duels met Brighton (twee keer achter elkaar), Bayer Leverkusen en Aston Villa. 

Beluister de nieuwste aflevering van Tijd voor Voetbal met het verlies van RSC Anderlecht tegen Beerschot, de jonkies bij Club Brugge en de derby's in de JPL!

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.