Jelle Vossen over Zulte Waregem in Challenger Pro League

Zulte Waregem op rozen na zevende winst op rij, Vossen relativeert: "Mag niet overgaan in arrogantie"

Vandaag om 14:04

Na de overwinning op bezoek bij Patro Eisden, is Zulte Waregem de fiere leider in de Challenger Pro LeagueEssevee barst van het vertrouwen nadat het ondertussen zeven opeenvolgende overwinningen kon boeken. Aanvaller Jelle Vossen wil de situatie echter relativeren.

Vossen geeft toe dat de knappe reeks deugd doet, maar beseft tegelijkertijd dat de weg nog lang is. "Als we nu tweemaal op rij verliezen, ziet de wereld er alweer opnieuw totaal anders uit", citeert Het Nieuwsblad de spits. "Het geeft anderzijds uiteraard wel veel vertrouwen aan de groep, maar dat vertrouwen mag ook niet overgaan in arrogantie."

In contrast met vorig seizoen, wil Zulte Waregem dit keer niet luidop zeggen dat het koste wat kost moet promoveren. Desondanks is dat wél de ambitie bij Vossen. "Voor mij persoonlijk is die motivatie om met Zulte Waregem naar eerste klasse terug te keren heel erg groot", is de aanvaller eerlijk. "Het is geen geheim dat ik ook wat ouder word, maar dit wil ik toch nog neerzetten met Essevee."

Zulte Waregem krijgt zaterdag Francs Borains over de vloer. De wedstrijd begint om 16u00.

Beluister de nieuwste aflevering van Tijd voor Voetbal met het verlies van RSC Anderlecht tegen Beerschot, de jonkies bij Club Brugge en de derby's in de JPL!

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.