Hubert reactie na overwinning Anderlecht in Europa League

Hubert na Anderlecht-overwinning: 'Kans van Luis Vázquez moet áltijd binnen'

Vandaag om 10:33
Laatste update: om 10:43

    Anderlecht deed wederom goede zaken in de Europa League. De ploeg van David Hubert was met 2-0 te sterk voor Ludogorets. Na afloop van de wedstrijd had Hubert wel een paar kritische opmerkingen voor de nummer zes van de Jupiler Pro League

    "We begonnen goed. Zeker die eerste vijftien minuten en die uitstekende kans van Luis Vázquez moet áltijd binnen. De rode kaart voor Ludogorets veranderde de fysionomie van de wedstrijd, waarna we tegen een muur moesten spelen. Op dat moment vond ik dat we te weinig tempo in ons spel konden leggen om hen te destabiliseren", zo citeert Het Laatste Nieuws Hubert na de wedstrijd. 

    Anderlecht staat er nu uitstekend voor in de Europa League. Paars-Wit is samen met Tottenham Hotspur en Lazio Roma nog ongeslagen in het tweede Europese toernooi. "Wij ambiëren altijd het hoogst mogelijke. Als wij op lange termijn op drie fronten willen meespelen is het belangrijk dat ik de juiste keuzes maak", voegde Hubert daaraan toe. 

    Anderlecht wacht nog een zware horde deze week. Aankomend weekend spelen zij de topper tegen Club Brugge. 

    Beluister de nieuwste aflevering van Tijd voor Voetbal met het verlies van RSC Anderlecht tegen Beerschot, de jonkies bij Club Brugge en de derby's in de JPL!

    Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.