Kerim Mrabti van KV Mechelen heeft gekneusde long

KV Mechelen-speler Mrabti liep gekneusde long op bij botsing Gunnarsson

Vandaag om 19:10

KV Mechelen moet het voorlopig zonder Kerim Mrabti stellen. De Zweedse middenvelder heeft aan de botsing met KV Kortrijk-doelman Patrik Gunnarsson een gekneusde long overgehouden.

In het 3-0 door Malinwa gewonnen duel moest Mrabti in de eerst helft naar de kant na zwaar in botsing te zijn gekomen met Gunnarsson. Beide spelers moesten daarop het veld verlaten. De 30-jarige Mrabti  liep daarbij dus een gekneusde long op.

"Mrabti werd afgelopen zondag overgebracht naar het ziekenhuis en bracht er de nacht door", meldde Malinwa op Instagram. "Uit nader onderzoek blijkt dat Kerim alleen een gekneusde long overhoudt aan de botsing en dus geen gebroken rib. Veel beterschap, Kerim." Over de herstelperiode deed de club geen mededeling.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door KV Mechelen (@kvmechelen)

Beluister de nieuwste aflevering van Tijd voor Voetbal met het verlies van RSC Anderlecht tegen Beerschot, de jonkies bij Club Brugge en de derby's in de JPL!

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.