Jamie Carragher blaast kus richting Liverpool en hoofdtrainer Slot

Carragher onderbreekt TV-uitzending, richt zich met speciale boodschap tot Slot

Vandaag om 18:16

Jamie Carragher is een groot fan van hoofdtrainer Arne Slot. De voormalig verdediger van Liverpool is ontzettend tevreden over de start die zijn club in de Champions League beleeft onder de Nederlandse manager, en heeft dat live op TV maar al te duidelijk laten merken. 

Liverpool is onder Slot nog foutloos in deze editie van de Champions League. The Reds wisten woensdagavond ook de op papier zeer lastige uitwedstrijd tegen RB Leipzig te winnen. Tijdens de uitzending van CBS Sports Golazo liep analist Carragher, een icoon op Anfield, plotseling op de camera af. Vervolgens richtte hij zich met een boodschap tot Liverpool, en Slot. 

"Liverpool en Arne Slot. Ik wil jullie bedanken voor de start van het seizoen in de Champions League. Ik wil jullie een dikke kus geven", verklaart de Engelsman zijn liefde, om af te sluiten met aan daadwerkelijke kus (op de camera). 

Slot kan alle support goed gebruiken, want de hoofdtrainer is met Liverpool verwikkeld in een immens drukke periode. Komende zondag staat alweer de topper tegen Arsenal op het programma. De woensdag daarna is Brighton de tegenstander, net als drie dagen later.