Christian Eriksen over toekomst

Eriksen laat zich uit over toekomst: 'Als ze me een aanbieding doen...'

Vandaag om 15:37

Hoewel Eriksen tijdens de voorbereiding liet doorschemeren dat hij aan zijn laatste jaar bij Manchester United zou beginnen, lijkt de middenvelder daar nu voorzichtig op terug te komen. Mocht de club van Erik ten Hag alsnog een aanbod op tafel leggen, dan gaat de Deen dat serieus overwegen. 

"Ik heb het hier naar mijn zin. Echt, ik geniet van mijn tijd hier. Dus als er in de zomer een aanbod vanuit de club komt, dan neem ik dat zeker serieus in overweging", laat hij optekenen door Manchester Evenings News. Toch toont Eriksen, die in februari 33 jaar oud wordt, zich vooral realistisch. "Het ligt niet in mijn handen. Wanneer mijn contract afloopt, ligt het aan de club en mijn positie in het team." 

Vanwege zijn aflopende contract wordt de Eriksen regelmatig gelinkt aan een terugkeer bij Ajax. Gesprekken met Manchester United over een mogelijke nieuwe verbintenis worden op dit moment overigens niet gevoerd, bevestigde Eriksen eerder deze maand. 

Beluister de nieuwste aflevering van Tijd voor Voetbal met het verlies van RSC Anderlecht tegen Beerschot, de jonkies bij Club Brugge en de derby's in de JPL!

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.