Papegaai van Spaanse arbiter zingt clublied Real Madrid

Opvallend moment in Spanje: Papegaai van voormalig arbiter zingt clublied van Real Madrid

Vandaag om 14:30
Laatste update: om 14:32

Een opvallend moment in Spanje. De voormalig arbiter Pajares Paz was aanwezig bij een praatprogramma. Tijdens het praatprogramma gebeurde er echter iets opmerkelijks.

De spaanse arbiter Paz heeft een papegaai als huisdier. Tijdens het programma begint de papegaai van de arbiter te zingen. En dit is niet zomaar iets, het gaat namelijk om het clublied van de Spaanse club Real Madrid

De Spaanse arbiter probeert de papegaai te doen zwijgen, maar heeft niet door dat de mensen kunnen meekijken. Deze actie leidde tot een hoop vragen in Spanje. De gebeurtenis is te zien in het onderstaande fragment.

In het programma vertelde de scheidsrechter dat Urizar Azpitarte, een andere voormalig scheidsrechter een papegaai heeft die begint te schelden wanneer hij het woord 'Barcelona'hoort.

Paz is inmiddels 75 jaar oud en al voor een geruime tijd geen arbiter meer. In totaal leidde hij acht verschillende wedstrijden van Real Madrid. Hiervan wisten de Madrilenen er zeven te winnen en speelden ze één keer gelijk. Een ongeslagen status dus in wedstrijden onder leiding van Paz.

Beluister de nieuwste aflevering van Tijd voor Voetbal met het verlies van RSC Anderlecht tegen Beerschot, de jonkies bij Club Brugge en de derby's in de JPL!

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.