Opnieuw slecht nieuws voor Rode Duivels? Doku mogelijk lang out bij Man City

23 oktober om 22:01

Bij Manchester City tegen Sparta Praag geen Kevin De Bruyne, maar ook geen Jérémy Doku. De Rode Duivel moet in laatste instantie afhaken door een blessure. En dat kan slecht nieuws zijn voor de Rode Duivels.

Voor aanvang van de partij tegen Sparta Praag gaf Pep Guardiola aan dat Jack Grealish en Doku er niet bij zijn door blessure. "Bij Jack hopen we dat we hem binnen zeven à tien dagen terug fit hebben, bij Jérémy zal het wat langer duren", klonk het bij de Spaanse trainer.

Guardiola deelde echter niet mee om welke blessure het ging en hoe lang Doku ook buiten strijd zal zijn, al is het nieuws alvast niet al te best voor Domenico Tedesco en de Rode Duivels. Op 14 november staat namelijk de partij tegen Italië op het programma. Drie dagen later volgt Israël. Mogelijk dus zonder Doku, terwijl De Bruyne al aangaf in november niet te zullen spelen voor de nationale ploeg.

Beluister de nieuwste aflevering van Tijd voor Voetbal met het verlies van RSC Anderlecht tegen Beerschot, de jonkies bij Club Brugge en de derby's in de JPL!

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.