Vanhaezebrouck is niet mals voor Club Brugge: "Het mag niet tevreden zijn"

Vandaag om 19:45

Club Brugge liet zich afgelopen dinsdag zien, maar ging in Italië toch onderuit tegen topclub AC Milan. Achteraf was er toch ook flink wat lof voor de Bruggelingen, maar dat vindt Hein Vanhaezebrouck toch enigszins overdreven.

In zijn analyse bij Het Nieuwsblad geeft de ex-trainer wel aan dat Club Brugge heel wat goede dingen toonde, maar dat dat niet genoeg is om ook trots te zijn om de prestatie."Dat moet gedaan zijn. Dat is niet de juiste houding", klinkt het.

Volgens hem moet de landskampioen ondanks het serieus mindere budget veel ambitieuzer zijn. "Club Brugge mag niet meer tevreden zijn als het de evenknie van een topclub is en niet wint. Het was beter. Dan moet het winnen. Club heeft nu al genoeg wedstrijden in de Champions League gespeeld om dat stadium voorbij te zijn", geeft hij aan.

Voor Vanhaezebrouck is het dan ook duidelijk dat de mentaliteit bij Club Brugge nog niet helemaal naar behoren is. "Club had nu vier, vijf of zelfs zes punten kunnen hebben. Ze mogen niet tevreden zijn", besluit hij.

Beluister de nieuwste aflevering van Tijd voor Voetbal met het verlies van RSC Anderlecht tegen Beerschot, de jonkies bij Club Brugge en de derby's in de JPL!

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.

Lees meer over:

Deel via