Van Basten prijst Lang en kraakt Bakayoko

Van Basten kraakt Bakayoko en wijst 'sterspeler' van PSV aan: 'Jaar gemist'

22 oktober om 21:45

Marco van Basten vestigt zijn hoop op Noa Lang in de Champions League-kraker tussen PSV en Paris Saint-Germain. De linksbuiten moet volgens San Marco, die tegelijkertijd kritisch is op Johan Bakayoko, het verschil gaan maken.

Lang kan een grote rol vervullen in Parijs, denkt Van Basten. "Ja, hij is daar de aangewezen man voor. PSV heeft hem eigenlijk een jaar gemist. Dat is redelijk opgevangen, ondanks het feit dat Lang in mijn beleving de sterspeler is. Nu is hij eindelijk fit, dus nu kan hij ook de grote meneer spelen. Hopelijk gaat hij dat doen."

"Aan de bal kan hij goed en beslissend zijn", vervolgt Van Basten. "Als Lang echt in vorm is, kan hij een wedstrijd beslissen. Dat heeft hij in het verleden ook meermaals bewezen. Hopelijk lukt het hem dat vanavond ook. Hij is bij PSV de enige, vind ik, die echt meerwaarde heeft als hij aan de bal is."

'Bakayoko vindt zichzelf best wel goed'

Over Johan Bakayoko is de voormalige wereldspits minder te spreken. "Hij is volgens mij heel erg bezig met de buitenwereld. Beter concentreert hij zich op het feit dat hij mensen voorbij moet gaan. De laatste tijd zie je hem veel verkeerde beslissingen maken. Daardoor wordt een ploeg kwetsbaar. Dat mag Bakayoko zichzelf aanrekenen, want hij vindt zichzelf best wel goed. Hij wil hogerop en dat moet je je in dit soort wedstrijden laten zien."

Beluister de nieuwste aflevering van Tijd voor Voetbal met het verlies van RSC Anderlecht tegen Beerschot, de jonkies bij Club Brugge en de derby's in de JPL!

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.