Mignolet gelooft in winst in AC Milan-Club Brugge: “Waarom niet?”

Mignolet gelooft in winst in AC Milan-Club Brugge: “Waarom niet?”

Vandaag om 17:27

Simon Mignolet beseft dat Club Brugge vanavond een zware dobber te wachten staat tegen AC Milan. Toch heeft de doelman van Club ambitie. Blauw-Zwart en Mignolet hopen punten te pakken tegen de Italiaanse grootmacht. 

"We speelden goed tegen Dortmund en Graz, dus we hopen hier wat punten te pakken", zegt de ervaren doelman, geciteerd door RTBF. Hoewel Club Brugge wisselvallig presteert in de Belgische competitie, gelooft Mignolet dat de Champions League een ander spel is. 

"In het verleden hebben we resultaten behaald tegen Atletico Madrid, Real en Leipzig. We gaan een plan opstellen gebaseerd op onze eigen kwaliteiten, want dat is het DNA van de club." Mignolet benadrukt verder dat als Brugge na 75 minuten nog uitzicht heeft op een gelijkspel, ze moeten proberen te winnen. 

"Waarom zouden we onze kansen niet grijpen? Dus ja, ik durf het te zeggen: we kunnen hier winnen." De doelman gelooft dat een combinatie van goed georganiseerd spel en vechtlust de sleutel is om tegen Milan te slagen. 

Beluister de nieuwste aflevering van Tijd voor Voetbal met het verlies van RSC Anderlecht tegen Beerschot, de jonkies bij Club Brugge en de derby's in de JPL!

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.