POV Messi Live uitgezonden vanuit de MLS

Messi met primeur: dribbels vanuit zijn perspectief worden live uitgezonden

Vandaag om 16:46

Lionel Messi gaat zaterdag met een camera op zijn borst spelen. Die camera zal het duel van Inter Miami rechtstreeks uitzenden op TikTok. Dat betekent een primeur voor de dribbelaar.

Nog nooit eerder werden er dit soort beelden binnen het voetbal live uitgezonden. Op het TikTok-kanaal van de Major League Soccer is zaterdag elke dribbel, elk schot en elke pass van Messi te zien vanuit het perspectief van de Argentijn. De mensen die graag in willen schakelen kunnen zich aanmelden voor de livestream. Bij aanvang van de wedstrijd krijgen de mensen die dat gedaan hebben een melding.

Nederlanders die willen inschakelen zullen lang moet opblijven of heel vroeg op moeten staan. De wedstrijd tussen Inter Miami en CF Montreal of Atlanta United begint om 02.30 uur. Beide ploegen strijden woensdagnacht in een play-off-duel om het daarna op te nemen tegen Inter Miami.

Beluister de nieuwste aflevering van Tijd voor Voetbal met het verlies van RSC Anderlecht tegen Beerschot, de jonkies bij Club Brugge en de derby's in de JPL!

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.